Isnin, 22 Februari 2010

Dina Halim Bridal Boutique ONLINE CONTEST

Setelah lama dalam dunia blogging nie, pertama kali saya nak buat contest..Contest kali nie dari
kak nadia..Kenal blog kak nadia nie dari blog adik sepet..Kebetulan pulak majlis kahwin dah nak dekat, so apa kata kita cuba contest nie...Cuba jer, kalau ada rezeki menang, alhamdulillah..Kalau x pun x per, sebab nie sekadar ,encuba nasib jer....
So, jom kita cuba!!!!!
Syarat-syarat nya adalah:
1) Pertandingan terbuka kepada BAKAL-BAKAL PENGANTIN DI SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA. Ini bermakna tidak dibenarkan orang ketiga selain daripada bakal pengantin masuk pertandingan ini.
** insyALLAH hujung tahun nie akan disatukan..

2) Pertandingan di buka untuk warganegara MALAYSIA yang berumur 20 tahun ke atas.
**umur dah 25 thn..hu3
3) Peserta hendaklah mempunyai BLOG dan HENDAKLAH MENJADI FOLLOWER
http://www.dinahalim.blogspot.com/ dan add Dina Halim di Facebook.
**ok!!dah link dah

4) Buat satu (1) special entri yang bertajuk ; Dina Halim Bridal Boutique Online Contest.
**ermm dah wat kat atas..

5) Sila letakkan banner / badge rasmi pertandingan ini di atas blog atau side bar blog anda dan juga dalam entri pertandingan. Dan sila linkkan ke blog Dina Halim.



**ok.done

6) Dalam entri tersebut, sertakan TIGA (3) GAMBAR sahaja! (Lebih akan di kira keluar dari tajuk)

a - satu (1) gambar kamu (berseorangan, jelas)


b- satu (1) gambar 'SI DIA' (berseorangan, jelas)


c - satu (1) gambar kegemaran/ tercantik / tercomel / terpaling serasi kamu & SI DIA berdua
(NILAI-NILAI KESOPANAN DI AMBIL KIRA!)
7) Buat satu esei yang menyentuh hati dan boleh meremangkan jiwa juri *awww* mengenai ;
"Mengapa SI DIA pilihan hati saya". (Bagi yang pandai mengarang, inilah masanya ^_^)
ok..nak cerita nie...tapi kalau sape rasa entry nie jiwangnya terlebih, minta maafla ye...Saya cuma nak meluahkan rasa hati cinta saya pada dia jer....hehehehehe...
Si Dia lebih muda 2 tahun dari saya..Walaupun dia lagi muda, namun dia lebih matang dari saya..Sinaran matanya membuatkan saya mesti nak berjumpa dengannya setiap hari.Jika sehari kami tak berjumpa, rasa lain hidup saya.Seperti tak sempurna hidup nie..Cara dia melayan saya, cara dia menjaga saya....Semuanya lengkap....Dia segala-galanya bagi saya....Dia cinta hati saya dunia dan akhirat (insyALLAH)....
8) Ceritakan secara RINGKAS mengenai majlis impian anda. (Tema majlis, warna tema impian).
Tema majlis kami adalah perkahwinan dalam taman..Disebabkan bakal suami saya seorang pegawai kanan penjara, jadi kami sepakat untuk mengadakan sword barrel....Warna tema pula kami impikan warna merah dan putih....
9) Nyatakan juga sudah berapa lama hubungan percintaan ini berjalan.
Kami mula berkenalan pada bulan Jun 2009 dan hubungan ini diteruskan dengan ikatan pertunangan pada 31/01/2010....Dan kami meranang untuk mengadakan majlis perkahwinan kami pada 13/12/2010..


HADIAH-HADIAHNYA BERUPA:
TEMPAT PERTAMA
: Mini Pelamin untuk Tunang / Nikah *worth RM850.00*[tak termasuk kos penghantaran]
TEMPAT KEDUA : Sepasang baju Sanding Biasa L/P (lace) *worthRM700.00*
TEMPAT KETIGA : Sepasang baju Nikah L/P (Chiffon) *worth RM300.00*
SAGUHATI : TEMPAT KE-4 hingga KE-10 VOUCHER RM100.00 DINA HALIM*
Ok dah cukup...so, kak nadia, nie la dia entry khas tuk contest yang akak buat..Semoga berjaya!!!!

6 ulasan:

JIVEBUMZ berkata...

hai salam kenalan,
gud luck tuk contest dina halim..aiseyy saya pon teringin nak join lah hihih

green apple berkata...

alaaaaaaaaaaaaaa...bakal pengantin je ke.

bakal emak pengantin dalam masa 20 tahun lagi takleh join ke?

Dina Halim Bridal Boutique berkata...

salam, akak dah jejak sini =) insyaAllah akan double jejak lagi nnt k..

mrs.irwan 2 be berkata...

jivebumz hi..salam kenal gak.....jom kita join sama2...
green apple - tu kna tgu ija besar la.kak di, surh dia yg masuk.hahahahaha
dianhalim- ok..tq kak..

sumijelly berkata...

wah..semoga terpilih dlm pertandingan ini...
dan selamat menempuh alam perkahwinan yg bakal menjelma

http://sumijelly.com

mrs.irwan 2 be berkata...

sumijelly - hehehehe,,saje2 jer cuba contest tu...tq byk2