Selasa, 12 Oktober 2010

Photoshoot katanya....

Ya Ampun.....2 minggu punyala cuba nak upload gambar kat cnie, langsung tak boleh....Kenapa erk???Berkat kesabaran, akhirnya boleh gak upload...Hehehehe.....
Tadi tengah hari sesi menggedik ngan kak zana, kononnya nak amik gambar tuk buat bunting 4 majlis kahwin nanti......




Gedik jer gambar nie....Nampak gatal ea?ahakzzz


Tuk Kak Zana, tqvvm sebab sudi amikkan gambar n layan kitorang yer kak......Kalau x der akak, gayanya amik gambar pakai kamera kecik shidah tue jer la......Nanti kitorang belanja akak k....Sayang akak :)

3 ulasan:

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

ahakss...malu arrrr...
nak SR tau..keh keh keh
takde arr...belanja makan kat kantin pun dah cukup dah tu....bukan apa pun......ambil kan gambar jer...

tp, shidah ngan iwan nak kena belikan kak zana fair and lovely arr....rentung terbakar tadi. hik hik hik

makin manis sejak2 nak bergelar MRS IRWAN nie....

mrs.irwan 2 be berkata...

dun worry kak...iwan kata BERES..hehehe....alalala...malunyer saya ( sambil lari2 anak masuk bilik )

anaztasias einz berkata...

hiii salam b2b..jenjalan sini