Ahad, 19 Disember 2010

Akad Nikah

Gambar dari official photographer lum dapat lagi..Gambar2 nie sy amik dr kamera sendiri n pic ihsan kwn2 n adik ipar saya....Kami nikah kul 9.00 mlm 11hb tue...Sebelum majlis nikah, ada dugaan yang berlaku..Masa tue, sy dah tak boleh fikir dah..Mujur suami n ahli keluarga banyak bagi kata semangat kat saya..Kalau tak, say pun x tau apa nak jadi..Hal apa yang berlaku tue, biar kami jer la yang tahu....
Masa tue saya dah takut gak, yerla....Sampai saya terfikir, habisla...saya nie boleh kawin ke x...hahahaha...kuat betul imaginasi saya.....Tapi, alhamdulillah..semuanya berjalan lancar...

Menanti dengan penuh debar....saat nak bertukar status....

En.Hubby yang sangat tenang....


Lafaz taklik....

Upacara batal air sembahyang...


Ciuman pertama seorang suami....


Alhamdulillah..dengan sekali lafaz, kami sah menjadi suami isteri.....Masa tue saya x boleh nak gambarkan perasaan saya...Gembira sebab akhirnya kami bersatu..Sedih sebab mak dan ayah saya tak dapat meraikan bersama saya.....Macam2 la saya rasa......Siapa yang dah melaluinya pasti akan merasakan sama seperti saya kan....
Next entry kita citer pasal majlis berinai yerk....

5 ulasan:

liyana85 berkata...

tahniah kak!! cantik sgt akk masa ni... suka sy tgk!!

Tanpa Nama berkata...

tahniah ....

☆ lieya latif ☆ berkata...

cantik ko shidah...naik seri pengantin ko......sume akak tgk cantik......tahniah tau.....semoga ko bahagia dan sabar dlm melayari alam rumah tga...dan cepat2 timang baby.....dah leh start mkn asid folik dah nie hehehehehe

mrs.irwan 2 be berkata...

liyana - tqvvm dik....
anon - tq
kak lieya - tqvvm kak.....anak?akak doakan ea

ZanaNordin berkata...

congrate dear
sudah bertukar dari CIK kepada PUAN yerk

cantik make up time nikah....

ha ha ha ha...nampak ayah angkat si irwan..keh keh ekhe...tn halim setia kat sebelah irwan temankan yerk.

berpeluh2 irwan nak bagi kiss pertama..tp apa2 pun, alhamdulillah...sume dah selamat