Rabu, 26 Januari 2011

AF9

Lama tak update blog, tiba2 jerk nak citer pasal dunia hiburan..Hahahha..so not me la..Tapi, ada benda yang menarik perhatianla pagi yg suram nie......
Macam biasa pagi2 saya akan buka Berita Harian online....Yerla, sejak ada on9 nie memang dah tak de nak beli surat khabar dah..Jimat kan???
Ok..berbalik cerita pasal AF9 nie, terkejut saya bila baca pasal nie....
Persoalannya.....
.
.
.
.
Dah tak ada anak seni malaysia yang boleh jadi Pengetua ke?Kenapa mesti nak kena ambil orang dari negara luar?


Betulla, Ahmad Dhani nie x salah...sebab dia hanya menerima tawaran, tapi, masalahnya pihak ASTRO nie la.....Tak fikir ker tentang sensitiviti rakyat malaysia....Nanti bila AF dah start, mula2 suruh rakyat malaysia berhabis duit tuk mengayakan diorang.......Nasibla saya tak pernah mengundi.........
 
Hisy..ntahla yerk..nakkan perubahan pun, jgnla sampai macam nie...Apa salahnya ambil orang kita sendiri????
 
Sendiri fikirla yerk....

6 ulasan:

anum shukri berkata...

Assalam..shidah.
betul tu..banyak lagi anak malaysia yang berbakat..ntah apa2 lah...

risanur berkata...

astro ni suka wat gimik gitu...

☆ lieya latif ☆ berkata...

haa tau takpe shidah...dah le AF9 ni last dah, lagi nak amik indon...ramai lagi artis malaysia yg berbakat layak jadi AF...amik laa dato ct ke....i likeeee gitu!

eLLy berkata...

confirmed ke dia yg jadi pengetua?

hurmm klu suruh Anuar zain pun boleh kan =)

shidah berkata...

kak anum - itula kan kak.....
kak risa - gimik yg ntah apa2..dahla harga makin naik....huhuhuuh
kak lieya - yeahh..i likee 2 3 4
kak elly - ada kat berita harian kak

PutRee SeJiNjaNg berkata...

a'ah kan...pelik...banyak lagi artis m'sia yang boleh jadi pengetua...