Jumaat, 4 Februari 2011

Tag Pertama Untuk 2011

Lama gila tak kena tag nie...N nie yang pertama tuk tahun 2011...Saya sangat suka......hehehehe..Okla...insan istimewa yang tag saya nie adalah kak anum.....Actually, kak anum nie sama2 ngan saya ddk kat penjara nie..sebab suami dia sama keje ngan en suami comel saya..hikhikhik...Tapi, percaya tak????Kitorang x pernah jumpa pn...Padahal rumah sekangkang kera jer....Tak per kak...Nanti org jln2 umah akak ea..hehehehe.....ntah bila la tue.....

Ok la..kita start wat yerkk....Nie syarat2nya....

Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to tag. You have to tag the person who tagged you. If I tag you its because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

Ok la......25 perkara tentang Pn Shidah nie adalah :-
1. Anak ke 2 dari 3 beradik
2. Keje kat Penjara
3. Duduk pun kat Penjara
4. Baru mendirikan rumah tangga ngan Irwan Syah pada 11.12.2010 yang lepas...
5. Suka makan asam pedas...
6. Seorang yang mudah sensitif......Benda kecik pun kalau dah nak terasa, boleh makan dalam sangat...
7. Seorang yang suka mencuba benda baru..Lagi2 bab makanan, klu ada resepi baru, cepat2 nak cuba..Kalau dulu, family yang jadi tukang rasa, skrg nie suami saya yang comel tue yg jadi mangsa....
8. Seorang yang sangat simple....
9. Seorang yang sangat suka bermake up..
10. Seorang yang sangat berdikari..Kalau boleh tak nak susahkan sesiapa bila saya perlukan sesuatu...
11. Suka kumpul kasut dan baju.....
12. Suka bercakap..Tapi, klu pertama kali jumpa, org kata saya nie mcm sombong..tapi sebenarnya tak..percayalah..hehehehe
13. Suka warna pink n purple..
14. Mempunyai sebuah kereta kancil yang comel....
15. Selalu merajuk ngan en suami yang comel....
16. B4 kawin, hp adalah peneman setia, bila dah kawin selalu lupa hp letak kt ner....hisy....x elok btul..Kesian kadang2 tgk ada byk misscall.hehehhe
17. Antara mengemas rumah n membasuh baju, saya lebih senang membasuh baju..Namun, bila kawin nie, suka ke x semua kena buat..
18. Tak boleh hidup kalau x de internet..hahaha..boleh mati kejung tau
19. Suka blogwalking kat blog kawan2 tapi jarang2 tinggalkan jejak...huhuhu..sangat tak baik kat situ kan?
20. Anak jati negeri Johor yang tercinta
21. Suka ngan kucing tapi tak suka nak bela, sebab takut akan mendera dia dari segi makanan..hahaha..
22. Sangat allergic ngan lipas, cicak, binatang2 berbisa
23. Seorang yang sangat suka dimanjakan oleh en suami...
24. Sangat suka window shopping....
25. Sangat tak pandai nak menghias tumah...

Ok..dah cukup 25 nie...Nie pun dah pening2 dah duk memikirkannya..hehehehe

Saya tak nak tag sesiapa..Tapi, kalau ada sesiapa nak buat, dipersilakan yer........Sangat di alu2 kan.....

1 ulasan:

anum shukri berkata...

yalah.shidah.kite tak pernah jumpa..bila lah leh jumpa ek?datang umah lah..hehehe..