Isnin, 22 Ogos 2011

IMIKIMI

Saya tengah berbuku sebenarnya nie......
Meh sini saya cerita sikit......Smart card saya dah expired 10.8 ari tue.....N saya dah pun wat permohonan tuk pembaharuan kad pada bulan 5 lagi..Masalahnya...sampai sekarang saya still x dapat lagi kad saya tue...Hari2 saya dah follow up ngan pihak yang sepatutnya....Namun, pihak tue pun x dapat membantu sebab bukan pihak tue yang menguruskannya..
Dahla kerja ngah melambak kat meja tue...Guna kad orang lain dahla menyalahi peraturan....N takkanlah saya nie nak menyusahkan orang tuk suruh orang buat semua kerja2 saya....Kesian la kat diorang......Saya memang betul2 anginla......

So, disebabkan saya tak de benda nak buat kat ofis tue, tangan pun menggatal menggodek apa2 yang patut....
N.....
taraaa...
nie la hasilnya....
.
.
.
.
.
.
.
.
.

p/s : kami masih lagi pengantin barukan????hehehehe

JANGAN ADA YANG MUNTAH DARAH PULAK TENGOK GAMBAR2 NIE YERK....





orang buta it n buta seni macam saya nie memang sangat sesuai ngan IMIKIMI nie.....senang jer bai...hehehehehehe

Tiada ulasan: