Jumaat, 8 Jun 2012

Birthday My Hubby

Semalam birthday my hubby....Tak ada sambutan yang hebat pun semalam..Kebetulan semalam hari bekerja n hubby lak turn kene kerja petang.....So, x der la nak wat apa2 surprise kat dia....Sorry yer sayang.....Hari Sabtu nie baru ayang masak sesuatu tuk B k....


Mulanya plan nak minta hubby balik awal semalam..Tapi disebabkan sekarang nie musim cuti sekolah n ramai staff yang bercuti, so x dapatlah dia nak balik awal.....Jadi, saya hanya sempat orderkan kek jer tuk dia....Order kek pun yang kecik jer...Yerla, makan tuk berdua jer kan......Last2 makan 1 slice jer, n yg lebih bawa g ofis tadi..Saya order kek ngan kak Noraini...

Red Velvet Cake

So, tuk hubby sayang....SELAMAT HARI LAHIR SAYANG....

Semoga B dipanjangkan umur dan dimewahkan lagi rezeki buat kita sekeluarga..Tiada hadiah yang ayang mampu berikan selain dari little junior B nie....Kita sama2 berdoa agar anak kita selamat hingga saat dilahirkan dan menjadi anak yang soleh.....

Tiada ulasan: