Ahad, 13 Julai 2014

Pre Raya

Assalamualaikum...

Kejap yer..Tuan Tanah nak bersihkan sawang-sawang yang melekat nie..Banyak betul sawang..hahahaha..Banyak benda nak cerita, tapi tak tau nak mulakan macam mana...Nampaknya aktivti upload gambar lauk buka dan sahur tak ada...Sebab macam malas nak ambil gambar.. Lagipun juadah buka dan sahur masak biasa-biasa jer..

Kita straight to the point yer.....Hari Jumaat lepas kami buat photoshoot untuk raya..Reason utama saya nak buat sebab kami tak ada official gambar 1 family. So, pujuk punya pujuk en Irwan, Alhamdulillah dia setuju nak buat..Yeah..apa lagi..cepat2 book ngan Lyza...


Sangat-sangat mencabar bila ambil gambar dengan anak yang sedang membesar nie....Memang banyak gambar tak jadi dari yang OK...Hahaha..Tak perla...sekurang-kurangnya ada gak gambar kenangan...







So, sape yang berminat nak buat photoshoot nie, boleh pergi kat Lens Alyza... Lyza sgt2 friendly..Memang setengah jam tue x terasa.....

Tiada ulasan: