Selasa, 19 Ogos 2014

Syawal Part 3

Akhirnya..sampai pun Part 3....
Masa nie pulak dah balik Johor dah..Kan dah buat majlis hari jadi Naufal kat Tawau..Nak adil, kenalah buat 2 2 tempat....So sebab nak save badget, kita tumpang Majlis Open House mak long ngan birthday abg Irfan yang memang jatuh pada 9.8.2014 hari tue..Happy birthday abang long!!!!
Kek kali nie order ngan kawan mak long..Senang order sekali ngan kek abg long..Sebab kat Tawau dah kek No 2, kat Johor kek biasa sudah....


Sedihnya majlis nie ayah Naufal kena kerja..Yerla, baru naik dari bercuti lamakan?Memang tak dapatlah nak cuti lagi..Tak perla ayah..kami simpankan kek jer la yerk!!!



Naufal nie ada pelik sikit..Boleh dia menangis masa orang duk nyanyi lagu birthday dia..Kat Tawau pun sama, kat Johor pun sama..So pasnie tak payah nyanyi2 la yer syg..Potong kek jer terus....


Wajah2 kesayangan saya.....


Hahaha..budak perempuan yg depan mak long tu bukan anak angkat dia yer...Budak tue anak jiran mak long..Dia ada sakit sikit...So layan jerla dia nak menyelit kat situ...


Haha..biasa tengok Naufal buli budak kan?Kali nie Aisyah duk buli dia.....Bukan buli apa pun, Ecah nak main ngan dia tapi dia yang takut....

 And
.
.
.
.
.

Gambar paling mahal nie..
.
.
.
.

Sayu sangat tengok gambar nie...Semoga hubungan kalian terus rapat dan mesra macam nie sampai bila-bila...Kalianla jantung hati kami......Ibu, ayah,mama,papa tak pernah bezakan kasih sayang kalin beruda..2 2 anak kami..Kesayangan kami......

Tiada ulasan: