Khamis, 14 Ogos 2008

Birthday Irfan

Lama giler x update blog...Seriusly, tak de benda menarik yang berlaku la.....Cuma ahad lepas, kakak buat birthday party untuk irfan....tak sangka irfan dah setahun....rasanya baru je aku n shahrin tunggu kakak kat dpn bilik bersalin dari pukul 9.00 g smpai pukul 8.00 mlm.....bila s/nurse bawa baby keluar je,macam tak caya aku dah jadi makcik.....

kek setahun irfan.....


menu untuk hari nie....nasi ayam....





ibu tolong irfan tiup lilin......(eh!!ucu pun sibuk nak tlg gak ea)

nie pulak hadiah aku ngan adik untuk irfan....

4 ulasan:

Zanna berkata...

happy besday irfan...
semoga jadi anak yg terbaik..

cun ler cake besday irfan tu

R A D I N R A S Y I D A H R A D I N H U S S I N berkata...

erm...shidah nie org simpang renggam gk ke? bg la no hp, ble men2 msg, hehehehe

shafa berkata...

serious lawa la kek dia. Warna-warni & yang menariknya tang bentuknnya tu. No 1!

shidah berkata...

kak zanna - insyaALLAh kak..
radin - bagila email awak kat kite, nanti kite msg k....
shafa - thanx ea, cz susah sebenranya nak order cake nie..smpi b'gaduh ayah n ibu irfan nak design cake mcm mana, last2 terima pndapat shida gak