Isnin, 29 September 2008

Waaa!!!!!!! ari nie aku masih kena keje..Sedihnya.....Dahla baju raya tak siap lagi.Auntie tailor tu cakap esok baru siap.Macam mana kalau tak siap?Aku nak pakai baju apa?Kalau tak siap jugak aku nekad raya pertama aku buka pintu opis..Biar aku keje...Puas hati....
Sabtu ada program KEMBARA RAMADHAN pu3 UMNO Negeri Johor.Majlis penutup buat kat PRIME CITY HOTEL.Tetamu VVIP yang datang Dato' Noraini Ahmad, YB Rosnah, Exco2 pu3 Malaysia n Ketua2 pu3 UMNO Bahagian..
Actually majlis nie majlis pu3 negeri, tp yg bestnya dah mcm majlis pu3 UMNO Spg Renggam..
B4 diorg datang kitorg punyala sakan ambik gambar..Bila dah ramai2 lupa terus nak amik gambar..

Orang-orang kuat majlis....Tengok badan pun dah tau kan?:D






Gambar nie dah macam madu 4 je..Namun anak sorang, ntah tak tau anak bini yang mana..Keluarga bahagia beb!!!!!!
Firdaus nie dah jadi kitorang punya photograher dah.Apa2 program pu3 mesti dia yg amik gambar..Syabad Daus..erm..dia nie solo lg..Ada sapa2 nak kenal x?
Macam dah tak sabar nak makan je padahal kitorang tak dapat makan pun..Sedih wooo:(
Majlis habis dalam kul 8.30 mlm.Keluar je dari hotel, tengok2 jammed gila kat bandar Kluang..Hangin je..Cari2 tpt makan last2 makan kat AA Corner...Yela, kitorg x makan pepe pun masa kat hotel.Sampai2 trus order n x smpi 15 mnt dah smpai makanan.Gambar x dela cz bateri ilek..Habis makan terus balik n sampai rumah kul 11.00 mlm...

Tiada ulasan: