Jumaat, 10 Oktober 2008

Lunch Time...

Lunch ari nie ditaja oleh my big boss aka Pengarah Penjara Simpang Renggam...Sbnrnya dia buat open house tapi dia tak nak cakap wat open house dia cakap wat marhaban.Apa2 la bos, janji kitorang dapat makan :D
Kitorang gerak dari ofis kul 12.30 t/hari..Kitorang tak tolong apa2 pun sebab ada kerja emergency..Selasa nie ada pembentangan bajet kat Penjara Johor Bahru,dapat memo dari IPPM semalam petang, so hari nie rushingla wat bajet.Pening la wat bajet nie, yela tau2 je la ngan keadaan ekonomi skrg nie, kenala pandai2 wat bajet.Jangan sampai terlebih..
Tengah tunggu makanan siap....
Nasi beriyani, nasi himpit,oren,anggur n air anggur - nie je yang aku makan.
kak ina n kak zana yang dah tak sabar nak makan..(lapar ea?)
pu3 ayu yang nak bersantap..(cewah)
muka orang penat rewang (kcian kak yanti)
Habis makan je terus naik ofis balik.....Punyala gigih nak siapkan justifikasi2 nie.Sape2 yang keje ngan kewangan taula keje nie macam mana....Nie sambil memikir, sambil update blog.Boleh gitu?Apa2 jela labu.......
OK la, nak sambung buat keje nie, kalau tak siap buat benda nie ari nie esok kenala sambung.Terpaksala naik ofis..Tak pe, "BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"..Amboi!!ayat tak nak kalah beb......

Tiada ulasan: