Isnin, 10 November 2008

Marrybrown...

Dah lama sebenarnya nak makan kat Marrybrown nie, namun disebabkan kat Simpang Renggam nie tak de MB, so kenala pegi Ayer Hitam kalau nak makan.Kebetulan Sabtu lepas pegi Yong Peng so kita zazz terus pegi MB nie..
Yang bestnya kat cnie, orang tak ramai..So kalau makan pun agak aman la sikit.Namun kitorang tapau jer MB.Saya amik set Lucky Plate jer.Adik pulak amik Nasi Ayam MB..
Namun servisce dia punyala lembab.Kitorang tunggu makanan je sampai 25 minit.Pergh punyala angin..Adik dah angin jer..Rasa dah tak nak tunggu jer..Namun dah lapar punya pasal tunggu je la....



Bila dah tunggu lama sangatkan saya buatlah complain, staff kat situ boleh buat muka bodoh jer.Ya ALLAH, hangin nye rasa..Kurang ajarla sangat.Kalau customer ramai sangat, tak pe la bolehla terima kalau service lambat..Nie tak ada customer langsung..Itu pun nak lembab..Manala guwe tak angin.....
Dah naik angin punya pasal, sampai picca apa yg kitorang makan , saya dah tak ambik.Bila dah habis baru ingat nak amik, namun apa yang tinggal?Hanya tinggal tulang-tulang je..Kesian pulak nak tepek kat cnie.huhu......

Tiada ulasan: