Isnin, 24 November 2008

Sorry...

Huhu...maafla ye cik aida, akak memang tak sempat nak update blog...Hehe..bukannya apa, tak ada benda yang menarik la yang nak kena cerita kan..Macam boring jer minggu lepas..
Esok saya nak pegi Kajang,ada urusan kerja kat sana..Kat sana 2 ari, selasa ngan rabu...Kawan-kawan kat kl ngn putrajaya, x nak jumpa saya ke?hehe.........Saya demam sebenarnya, rasa tak larat nak pegi sana, tapi kalau saya tak pegi, tak ada orang nak ganti pulak tu..Kenala saya kuatkan diri nak pegi nie......

1 ulasan:

CiK AiDa berkata...

heheeh..
owh...tak der idea...tak per..akk rehat dulu,cari idea byk2 eyh...hehe