Sabtu, 2 Mei 2009

Jom Urut Kaki

Apa nak buat???
Kalau dah memang tak rehat mesti penat kan?So, apa lagi.Jom kita urut kaki.....
Sape2 yang duduk Kluang tu tempat nie betul2 kat atas Kluang Railway Coffee....
Sedap wooo buat nie...
Tempatnya memang high class la..Macam kita buat kat hotel jerr..Damai jer rasanya..Tapi susah sikitla ngan staff kat situ coz diorg nie mamang pure Chinnesse.....Tak pandai cakap melayu....English pun tak reti..Susah sikitla kalau nak tanya apa2.....
Tapi servis memang tip-top..Harga nya 1 jam RM35....OK la kan????Tapi saya yakin mesti semua puas hati kalau dah buat kat sini...Memang berbaloi.......

1 ulasan:

~ Lady ell ~ berkata...

uhhh..sedapnyer sesekali dpt urut...