Ahad, 26 Julai 2009

My Love

Lama nya tak update kan??Ermm..nak wat macam mana....Busy sentiasa.Apa yang di bz kan pun x tau.....
Minggu lepas seminggu p kursus kat PKKM, Tanjung Kling...
Hasil dari kursus??
Jangan ditanya yerrr....
Saya tak sanggup nak citerrr.....

Erm...nie saya nak wat luahan sikit yerr.....
Sekarang nie saya ada some1 yang saya sayang..hikhikhik.....Lama sangat saya fikir2kan hal nie n saya puas bertanya ngan org2 yg berpengalaman..thankz to kak intan aka sis pu3kure2 atas nasihat2 yang diberi...
N apa yang buat saya lagi yakin adalah family saya terima dia sepenuhnya...Alhamdulillah...Saya bersyukur sangat2....
N yg penting sekarang nie dunia saya dah dipenuhi ngan kegembiraan...Dah x nak sedih2 lagi....

To Mr Irwan, thankz 4 being my happiness...

2 ulasan:

Cikgu Seri berkata...

uuuuuuuuuuuuuuuuu....shweeetttooo..
cepat2 buat bunge telur..harith tak sabar nk try lauk pengantin..

pu3shidah berkata...

kak era - tgu harith dah pandai makan sendiri tau