Ahad, 9 Ogos 2009

Geram Nih!!!!!!!!!!!!

Saya betul2 ngah sakit hati nie...Macam nie, ari nie birthday irfan ( anak sedara saya )so, adala wat majlis sikit..N irwan as bakal pakcik irfan nie datangla....Dalam pukul 6.45 ptg tadi dia dapat sms dari kawan dia minta amik sorang lagi kawan dia kat senai...Kawan dia baru balik dari Sarawak.....sebagai kawan yang baik nie, si irwan terus zassssss nak balik coz nak amik kawan dia..Punyalah kelam kabut nak balik sampai nak buat apa pun tak sempat..Tak perla..nak amik kawan kan??So, saya ok jerrla...
On d way balik tu, saya yang baik ati nie pun sms lah cakap hati2 bw keta....Tuptup dia call n dia cakap kawan dia dah sampai rumah..N kawan dia yang sms tu leh cakap saja gurau..Tak hangin kerr?????????????
YA ALLAH, sakitnya hati saya dengar...Diorang leh cakap ngan irwan saje2 jer nak gurau..
Apa perasaan u all??Irwan dah tak leh nak cakap apa dah.....Tak tau nak cakap apa pun..JKesian dia..Kawan2 dia tak ada perasaan ker???

Tiada ulasan: