Jumaat, 1 Januari 2010

2010

new year greeting card

Sekejapnya dah masuk tahun 2010.Rasanya azam tahun 2009 tak lepas lagi.Tak apalah, boleh sambung azam tahun nie.hehehe, boleh ker macam tu??Bolehla labu..

So, untuk tahun nie, 2 perkara penting akan berlaku dalam kehidupan saya..Yang mula-mula,

InsyaALLAH, 30/01/2010 nie penyatuan hati antara Norhasidah & Irwan Syah bakal disatukan dengan ikatan pertunangan..Dah tinggal 30 hari jer lagi majlis kami akan berlangsung.Semoga perancangan majlis ini dapat berjalan seperti yang dirancang..
Perancangan kami tempoh bertunang nie hanya setahun jer dan kami jangka akan melangsungkan pernikahan pada bulan 12 nie...
Tapi apa-apa pun nie semua perancangan sahaja.Belum ada kata putus dari kedua belah pihak...Kalau ikutkan saya, bulan 6 nie dah wat majlis.Senang.Tapi x tau lagila....

So, selamat tahun baru buat semua...


p/s : tq kt en. google di atas smua gmbr

2 ulasan:

★Dakjaat™ ☆ berkata...

add cbox/shoutmix.. senang nak leave mesej .. :D dah follow blog ni ... :) visit page Bloggers Malaysia untuk add ramai lagi blogger yang lain..

CLICKED UR NUFFNANG ADS... JOM CLICK ADS KAT BLOG DAKJAAT

Media Cyber berkata...

DIGI CLICKS!!!