Selasa, 13 April 2010

Hujung Minggu Yang Indah

Hujung minggu yang amat indah sekali bagi kami..Mungkin pada setengah orang, biasa jer sebab g tempat yang biasa..Tapi bagi kami sekeluarga berbeza sangat.Bukan apa, dalam sebulan nie, macam2 dugaan datang dalam kehidupan kami sekeluarga..Jadinya, minggu lepas kami betul2 lepaskan tekanan la.....
Kitorang g tak jauh pun, juz g WETWORL kat Batu Pahat jer....Planning tak terancang kami nak g Cameron Highlands, namun tak perla...mungkin rezeki lain kali agaknya..
Tapi apa2 pun kami tetap enjoy........
Gerak dari rumah kul 10.00 n sampai sana kul 11.00 pg.....
Bayaran tuk masuk:
Dewasa : RM 10.00
Kanak-kanak : RM 8.00
Kanak-kanak di bawah ketinggian 84cm : PERCUMA
Kitorang g 4 orang dewasa n 2 kanak-kanak : RM 48.00 sebab irfan free......


Happynya dia......Tunang sape la tue ek???

Irfan yang mula2 takut nak mandi..Jenuh memujuk dia nie....Last2 dia yang over

Abang iparku yang gilerr

Ain yang kesejukkan

Kesian dia sorang2 kat sana...

Harga sewa pelampung : RM 14.00
RM 7.00 sewa
RM 7.00 deposit ( balik leh claim blk )


Hajat tak kesampaian nak naik benda alah nie sebab tak berani la pulak.....

Kitorang mandi dari kul 11.00 pg sampai kul 4.00 petang...Punyala lama sampai muka saya jd sunburn..Sakitnyer..Tapi tak per, sebab saya memang betul2 enjoy n rasanya hari tue memang tak ingat semua masalah......Memang happy sangata2........

3 ulasan:

LyNn HaMzAh berkata...

salam kunjungan...

wet world batu pahat memang best...terasa macam nak ajak mr. hubby & qistina ke sana minggu nie lepas baca entry nie...hehehe...

mrs.irwan 2 be berkata...

kak lynn, tq sbb sudi dtg....ermm..mmg best pn kak.sesuai bw qistina dtg cnie

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

tu dia...syidah dah up citer dia mandi manda kat wet world ...hik hik hik..kemain lagi irwan main air...

lama dah akak zana tak pergi sana...last pergi sana 4 tahun lepas kot...masa company lama buat family day kat situ...

rugi ooo syidah tak naik yang tu.....
lenkali naik erk..xde apa2 pun...sampai bawah jatuh dlm air gark......