Selasa, 10 Ogos 2010

Frametoy

Jalan-jalan kat blog kak watie nie, tgk dia ada bgtau pasal frametoy..Apa lagi, nak gak try la kan..ermm..memang lawa-lawa la...So, disebabkan ari nie mood macam kedaung ckit, saya memang malas tak boleh wat keje .....Apakata saya cuba wat gak..hehehe..Thankz kak sebab sharing..:)

kenangan manis dan terindah 31/01/2010....


lihatlah dunia betapa comelnya bulat muka ku ini....


merenung masa depan :)


ahakzz...


insan kesayangan =)


hahaha...letak mcm nie blh x???hahaha.....gatal ea...


Sebelum nie klu nak letak frame lawa2, biasa g kat picnik,imikimi...Sekarang nie macam2 dah ada..Senang la kan..Edit gambar lak, saya masih guna photoscape..Bukan apa, senang edit gambar kat situ..Yerla, saya nie buta IT, sebab tuela guna photoscape jerr...ahakzzz.....

4 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

olololo tomey lak frame ni shidah....cute laaaa....

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

yg last sekali tu comel..cam real jer...ke mmg ada kat bilik frame camtu..hik hik hik..
wajib buat nanti bila dah tido sebilik yerk cik shidah oit

mrs.irwan 2 be berkata...

kak lieya - org x pandai edit2 gambar nie, terpaksala guna mcm nie...hehehe

mrs.irwan 2 be berkata...

kak zana - hahaha...klu mcm tue kena tgu bln 12 la bru blh letak...