Rabu, 15 September 2010

Raya wif Family....

Tema tahun nie coklat + gold......
Malam raya lepas buka jer, g jenjalan kat Bazar Simpang Renggam.My Sis sempat merembat baju anak bujang dia....Wah...memang sakan la dak kecik tue raya tahun nie.......
Malam dah siapkan semuanya..So, pagi2 raya tue x kelam kabut nak siapkan semuanya la......


Dalam kul 10 gerak g rumah abah....Tapi, sampai2 jer abah x der...Dah g marhaban.So, jumpa cik melati jer la..Pastu gerak g rumah atok lak......Ermm..malam raya tue adik tidur rumah abah....So, pagi raya tue, baru dai ikut kami beraya....Tapi....kejap jer...Pas sembahyang Jumaat, dia ikut abah lak g beraya..Hehehe..Kesian dah anak dara tue....


My handsome boy.....


Family My Sis


Dalam kul 9 tue, en tunang ada call..Masa tue dah sedih dah. yerla dengar suara jer....Tak dapat tengok muka pun..Sedih sangat...Pastu, boleh lak dia pass kat semua family kat sana..Lagila merembes air mata nie keluar....Lagi2 bila cakap ngan mak...Seolah-olah saya cakap ngan arwah mama jer.....Sdih sangat..Yerla..dengar keadaan kat sana meriah sangat...Memang rasa la sayunyer tue sebab kat cnie, kami cuma b'4 jer.....

Pastu terus kat rumah nenek sampai raya ke3..Huhuhu..jadi bibik jap....Ramainyer saudara mara nenek datang....Tapi....saya tak de maknanya nak keluar..Kat dapur jer la..Ahakzz....malula...

2 ulasan:

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

amboi...coklat gold giteww.....makin slim nampak...

takpe shidah...next year dah beraya di sana.....sure shidah merasai kenikmatan berhari raya kat sana plak...tp sian plak nanti akak tinggal bertiga jer kat johor time raya.....gilir2 erkk....

mrs.irwan 2 be berkata...

eh silap tau kak zana..thn depan raya kat cnie la....hehehehe