Jumaat, 25 Februari 2011

Menu yang sihat

Selalunya masa makan tengah hari saya akan order sup campur ngn nasi putih jerk....Bukan apa, sebenarnya dah muak gak ngan makanan yang ada kat kantin nie..Boleh dikatakan hari2 lauk yang sama jer..Nak kuar makan kt luar, memang tak la...Penat la..so, amik keputusan order jer ngn Kak Samidah sup campur nie.....


Kita makan sup nie ngan nasi putih yer adik2....


See, nasi saya sikit jer..Lauk memang bykla...Penuh 1 mangkuk tue......Tak per, biar nasi sikit, tapi lauk banyak.....Saya makan memang simple..Dapat nasi ngan sup pun dah cukup..Tak perlu byk sgt lauk..Tapi, sup tue kenala pedas sikit.....Tak mau lemak sangat.....

Tiada ulasan: