Rabu, 16 Februari 2011

Mini BBQ

Rentetan dari birthday my sis yg lepas..Kami ada buat mini BBQ tuk meraikan birthday dia n belated birthday my BIL...
So, berkumpul la kami beramai-ramai kat kg tuk acara makan2 nie...

My auntie2 ngan wat sportcheck....kot2 ayam2 tak masak ker..hehehehe

Orang kuat malam tue..my hubby n my BIL ( tukang kipas )..bini2 dia tukang makan jerk...hehehehe

 

Antara santapan malam tue....Ayam, ikan terubuk dan ikan cencaru....

K.A.M.I


kami lagik.....ngee


Siap terhidang.....antara menu mlm tue selain ayam n ikan, my auntie buat mee goreng gak..selain tue makanan tambahan kuih dan buah-buahan....so, bila dikumpul2 byk gak makanan yg ada....Tapi, gambar makanan yg lain x der la yerk....


Masa tuk potong kek..Bila nampak ibu ngan ayah nak potong kek, si anak pun terus la menyelit nak potong bersama..hakhakhak...


Lastnyer......nampak byk x pinggan kami berdua???hahahahaha


Bila la erk nak wat BBQ lagi nie??macam x puas jerk makan mlm tue...huhuhuhu

4 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah meriahnye shidah...tang ayam BBQ tu best tu...akak tgk sume kepak jek....akak suke camtu...kalo nak wat BBQ beli part kepak jek...baru syok nak bakar heheheheh mkn pun sedap, tak yah rebot2 ngna org yg suke mkn kepak jugak hihihihi

~ Lady ell ~ berkata...

sekali sekala wat macam ni mmg best kan shidah....

shidah berkata...

kak lieya - mmg beli kepak jer kak....sebab klu x, mcm akak ckpla..mesti berebut jerk..hehehehe

shidah berkata...

sis ell - a'a kan kak.....shda dah lama x wat...tu yg xcited wat BBQ tue kak...