Isnin, 14 Februari 2011

Saya blogger dari JOHOR

Masa bw kat blog kawan2...Saya tertarik ngan blog cikgu Siti Manis nie....Yerla...kita nie dari dunia blog...Dari macam2 negeri ada kan??So, kita boleh kenal dari banyak negeri.....Lagi2 nak kenal gak ngan blogger2 dari negeri Johor nie..Bak kata Siti, boleh gak join gathering2 nie..hehehehe
Penganjur nya pulak yerla si cantik manis nie.....Tq yer dik.....Akak join segmen nie.....

Jom kita mulakan


Erk......tuk join nie kena jawab beberapa soalan..So, soalan2nya adalah :

1~ siapa nama anda..
Kalau nama ikut IC NORHASHIDAH ABD RAHMAN....tapi u all kenal saya ngan nama SHIDAH kan??hehehehe

2~ sudah berapa lamakah anda terjebak dalam dunia blog...

Saya bermula dalam dunia blogging nie Mac 2008.Maknanya hampir 3 thn la saya dalam dunia nie....

3~ anda tinggal di daerah mana dan dimana anda sekarang?
Saya tinggal di kawasan yang sangat indah di negeri Johor nie....semestinya Simpang Renggam dan sekarang juga menetap di sini...nak alamat lengkap x???hehehe..tak payahla yerk....



tapi.....saya berada di kawasan nie yerk.....

4~di mana tempat istimewa di daerah anda?
ermm..kalau cakap pasal Simpang Renggam nie, semua org tahu yang Simpang Renggam adalah pusat IKS.....Bermacam2 jenis kerepek dan kuih ada di jual di sini...


Kemudian, kalau nak rasa cendol yang sedap. nie adalah satu2 nya cendol terbaik di Simpang Renggam....


Actually, banyak lagi tempat menarik di kawasan Simpang Renggam dan sewaktu dengannya...Kalau inginkan perkakas perkahwinan ataupun pasu2 yang menarik, anda bolehla ke Ayer Hitam...Sebab di sana adalah syurga membeli belah pasu2 seramik dan alat-alat perkahwinan..Anda pasti teruja bila sampai di sini...

5~ harapan anda dalam dunia blog?
harapan saya???Kalau boleh saya nak terus maju dalam dunia blogging nie..Nak tambah kenalan seluruh dunia.......Sebab bila kita ramai kenalan, pengetahuan kita akan bertambah..Betul tak???

3 ulasan:

Cik Reena Tan berkata...

thanx join ye kak.. :)
salam kenal~

Siti Noraisyah berkata...

Wahhhh... dah join jugak! Heee... ^^

Ubaidullah Jaafar berkata...

Berkunjung ,saya dari Johor =)

http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-johor.html