Selasa, 19 April 2011

Melaka Part 1

Dari citer nie diperam, baik saya buat entrykan?yer x?Gambar tak banyak, tapi disebabkan line internet yang laju macam siput nie, baik saya buat 2 part..Walaupun citer tue cuma dari jam 6.00 ptg sampai 11.00 mlm jerk..Hehehehehe...
Kitorang gerak dari IKOM kul 6..Mula2 ingatkan geng2 perempuan jer yang nak g, so kitorang decide nak naik kereta Pn Nurzaini jer..Tak sangka lak yang kaum2 adam nie pun nak g saing kitorang gark..So, beramai-ramai2la naik van penjara nie.....


Sementara tunggu kaum2 adam siap makan, kitorang bergambar dulu..Nie kat lobi IKOM


Nie lak kat Menara Taming Sari..Tapi saya n pn nur x naik..Pn Nur memang tak boleh naik bnda2 tinggi nie, dia cepat muntah...Yang saya pulak memang gayat tempat2 tinggi macam nie..Memang agak susah sikitlah nak naik..Tapi, mana tau 1 ari nanti hati saya terbuka nak naik kan?So, x berani nak cakap lebih2, taku kena batang hidung sendiri pulak kang.....




Cissss....mereka2 melambai2 kat kami yg kat bawah nie.... :(


Dah puas naik Menara Taming Sari, n puas jalan2 kat Dataran Pahlawan nie, perut pun dah lapar.....So, en Ramli berbesar hati belanja kami kat A&W nie...Masa kat sini ada cerita kelakar...Tak boleh ingatlah..Noli2..hahahaha...Aku takkan lupa punyala....



Dah kenyang nie nak g mana pulak???Tunggu next entry yerkkkkkk....

1 ulasan:

ummi anum berkata...

Salam...shidah...
waa...seronok g Melaka x ajak kite...hehehe...akak dah naik Menara Taming Sari tu..naik waktu malam pulak tu..kurang skit gayat...dapat tgk Melaka wktu malam..cantik sangat...