Isnin, 28 November 2011

Alhamdulillah

Pic sumber : GOOGLE

Syukur YA ALLAH di atas penganugerahan ini.....Inilah hadiah terbesar buat diri kami sempena setahun usia perkahwinan ini...Syukur YA ALLAH.....

Dalam 2 minggu nie saya memang dah rasa lain macam....B***** saya membengkak.....Saya kerap buang air kecil n saya kerap rasa lapar.....So, minggu lepas saya g wat test, tapi resultnya -ve....Hubby n family cakap mungkin awal lagi....Lum ada tanda, so decide buat lagi seminggu....
N semalam saya g berurut kat umah Mak Long kat Kg Pt Hj Hashim, n bila mak long urut saya dia kata macam ada isi.....N dia pun suruh wat test lagi....Ingatkan nak buat hujung minggu nie jer, biar lewat sikit, tp tuela..naluri tue x sabar sangat...N baru jer tadi nie g wat test n resultnya +ve........Syukur Alhamdulillah...
So, pasnie nak kena g klinik tuk double check......

6 ulasan:

Suriada Sulong berkata...

Tahniah. Mummy to be :-)

yayalicious berkata...

alhmdlh..thniah ^_^

ieda berkata...

tahniah dik ..

selamat menjalani hari2 indah :)

nik rosmawati berkata...

tahniah

azzey berkata...

tahniah to mummy to be..

ummi anum berkata...

Tahniah shidah....gembira akak dengar ni...tahniah!tahniah....