Isnin, 23 April 2012

Baby saya!!!!

Sekejap jer rasanya dah usia kandungan nie 26wk.....Tak sangka sangat..N sekarang nie macam tak sabar nak tunggu si kecil nie keluar....
Plan nak g scan hari Ahad...tapi disebabkan nurse nak datang melawat hari Ahad, so kami pergi hari sabtu....Pagi tue en suami ada aktiviti kat Penjara..Kesian gak kat dia sebab tau mesti dia penat..Tapi, demi tak menghampakan harapan isteri n tak nak isteri merajuk, layan gak g wat scan..hehehehe...
TQ cayunk....
Kami wat scan kat Kluang Specialist Maternity.....Scan 4D...Harga lak saya rasa murah berbanding tempat lain...Scan n gambar RM33.00...Murah kan?Tapi x taula tempat lain.....


Nie perkembangannya :-
1. Berat baby dah 860 gram
2. Keadaan baby songsang ( kepala baby kat atas )
3. Jantung baby berdegup lancar
4. Uri dah kat atas
5. Tarikh jangka bersalin masih sama macam ms 1st scan kat KK ( 29.7.2012 )
6. Gender baby : SURPRISE!!!!

Sangat bersyukur sebab doktor cakap bb saya membesar dengan baik dalam rahim saya.....

Bulan depan nak repeat scan lagi..:)

Tiada ulasan: