Isnin, 8 April 2013

BBQ time ^_^

Hari Sabtu lepas sajer wat makan2 tuk family.Bukan sape pun juz family kecik kami n family my sis jer.....Sebab nie baru 1st time nak buat..Biasanya buat ramai2..So my cousin2, sorry yer..Lain kali nanti kita wat sama2 yer....

Sebab yg betul2 makan cuma 4 orang, so kami beli ayam seekor, ikan 3 ekor, kerang 3kg n sosej.....


Model kami.....






Tukang bakar dah tentu2la encik2 suami..Yer tak...cik2 isteri nie tolong jaga anak n tolong makan jer..Dah siap bakar sila panggil kami yer...



Ya ampun..perut laki bini sama2 naik...Hahahaha


Cinta hati saya till jannah..INSYAALLAH..


My sis n My BIL


Niela hasilnya....



Nak tau x apa yang si kecik tue buat sepanjang kami BBQ tue????
.
.
.
.
.
.

Dia buat operasi mengemas rumah yer....Situla nak, asalkan kamu diam n ibu dapat makan dengan tenang.....


Esoknya pulak kami berjalan ke Tanjung Piai..Tu nanti update lain yer....

Tiada ulasan: