Jumaat, 6 November 2015

FAMILY DAY PENJARA TAWAU

Diam tak diam hampir setahun dah di bumi Tawau nie..
Yang paling best kat sini boleh dikatakan semua program penjara kami ikut serta...
Mungkin Naufal dah besar n senang nak pantau..So bolehla join semua program....

Family Day 31.10.2015..


Alhamdulillah..rezeki en suami..Dapat cabutan bertuah.... Daku??? Sampai malam tak bertuah..Nampaknya berangan jerla dapat basikal tue... :(



Semestinya yang paling happy Isyraf Naufal...Dari pagi dia dah pandang jer pool ni...Tapi jam 2.30 ptg bru dapat turun mandi..Apalagi tak lepas peluang..Berendam dari 2.30 ptg sampai 5.30 ptg..Hitam terus anakku.....





Hadiah yang en suami dapat..Produk dr penjara...



Yang paling penting anak happy n kami pun happy..Tapi kami x tunggu sampai habis sebab Naufal dah penat n buat perangai..Terus kemas barang n balik....N memang sampai habis majlis nama x naik tuk cabutan bertuah :( :(

Tiada ulasan: