Jumaat, 12 September 2008

12 September 2008...


zwani.com myspace graphic comments


Hari nie hari paling bahagia n paling bermakna dalam hidup aku.Hari nie bertambah lagi umur aku.Ha??dah 24 thn umur aku?Alamak!!!!!Dah tua ea?Tak la, mana ada tua cuma dah dewasa je.Alhamdulillah, dengan bertambah umur nie aku berharap agar aku nie akan bertambah matang n berubah sikit.Yela, harap-harap aku dapat mengikis sikap panas baran aku nie, n semoga aku akan menjadi lebih sabar dalam hidup ini.
Dalam umur 24thn nie aku bersyukur sangat sebab dapat mengumpulkan sedikit harta,Walaupun tak banyak namun aku bersyukur..Dari aku pakai motor Honda EX5 pastu tukar kereta kancil dan sekarang dah mampu pakai kereta wira..Cuma rumah je aku belum mampu nak beli.Masih duduk kat rumah orang tua lagi.
Kepada kawan-kawan yang tersayang yang wish mlm td sama ada call @ sms terima kasih banyak-banyak..Juga kat kawan-kawan kat friendster, myspace, tagged yang hantar komen @ message terima kasih banyak-banyak....Sayang kat korang semua....

3 ulasan:

risanur berkata...

hepi besday...moga panjang umur dan dimurahkan rezki...insya'allah nanti beli umah plak...

Intan Sharina berkata...

hai..slmt berkenalan..ble, klu nak btukar2 link..hehehe..

Intan Sharina berkata...

hepi besday..semoga berbahagia selalu