Jumaat, 5 September 2008

Macam-macam citer...

Nie sebenarnya entry basi la....Actually, aku lupa letak kat mana kamera, tu yang tak dapat nak updet cite nie.Malam tadi baru jumpa kat dalam beg baju..Angin betulla..Sape ntah yang letak kat situ, patutla tak jumpa...
23/8 ari tu, pu3 ada buat Pertandingan Bola Jaring, kebetulan pulak birthday big boss 25/8, so kitirg decide nak celebrate awal sikit coz big boss kena pegi Permatang Pauh tuk Pilihanraya kecil kat sana..
lina n seha berebut nak supa kek kat birthday girl...

wajah-wajah ceria kami
Kami yang berbaju biru.....

Nie pulak masa 31/8 ari tu...Alhamdulillah, tahun nie JPMM Dun Machap menang lagi..Masuk nie dah 2 tahun berturut2 kitorang menang..Tapi aku tak masuk pun, juz pantau budak-budak pu3 je..
JPMM DUN MACHAP

Penjara Kluang pun menang gak tahun nie.Dah 3 tahun b'turut2 diorg menang...Bangga je diorang...Tapi gambar diorang tak de la...Dah terdelete..
Nasib baik gambar ngan big brother nie ada.Kalau tak mesti kena marah coz tak letak gabar dia..
Abg Yus, shida dah letak gambar kita tau......
cuma ada confuse sikit nie, bila pulak naik pangkat nie?
hahaha.. jgn mara ea.....
Ok la.....dah tak de benda nak cakap lagi nie sebenarnya..idea tak masuk la......
Shida nak ucapkan terima kasih pd yang bagi nasihat pada shida pasal zamri..Betul la, mungkin ada hikmah disebalik semua nie kan.....

Glitter Graphics & Comments

Tiada ulasan: