Jumaat, 14 November 2008

Budak Zaman Sekarang...

Masa zaman saya dulu kan (x la lama, dalam tahun 90an la kan), kalau pergi mengaji kite mesti pakai baju kurung seluar track suit ngan tudung ikat jer kan?Tak tau la orang lain, masa saya dulu, macam tula saya pakai...Tak denye nak bergaya-gaya sakan nie la..
Tapi budak sekarang nie nak pergi mengaji jer siap pakai baju bermacam-macam fesyen,pastu pakai selendang berlilit-lilit..
Nak siapkan adik pergi ngaji jer makan masa 30 mnt..Taula kat tempat mengaji tu ramai pakwe-pakwe hensem, dahla tak ramai perempuan yang duk ngaji kat situ..Mungkin yang awek-awek nie berlumba-lumba nak ngurat pakwe kat situ kot..hehe...budak-budak zaman sekarang kan?

Namun, bila balik ngaji jer habis semua dah tanggal..Bila nak pergi punyalah cantik kemain,balik semua dah hilang....Sebab tula kerja saya asyik kena beli brooch jer..Asal dia pakai jer mesti tak jumpa balik.....

1 ulasan:

moralle berkata...

mrng sis, at last found yr link, I tried to click on the link u left kat my msjbox, but tak bleh pulak.....now dah dapat, hehehe...akak link yrs k........take care....cheersssss :)

budak-budak sekarang ni lebih bergaya dari kite kan :)