Rabu, 12 November 2008

Lappy baru...

Huhu....saya dah dapat lappy baru!!!!!!!!!!Happy giler..Malam tadi saya ambik..Lepas dapat jer terus godek-godek lappy nie..
Saya ambil Lappy LENOVO dari IBM...OK x? okla kan ea..Sweet giler colour dia..Colour pink...Kata pencinta pink yang tegar kan?Lagipun saya kan pu3...Kenala beli yang colour pink kan?huhu....Besar lappy nie juz 10.5" jer....
Family siap cakap macam lappy mainan adik saya jer..chit!!!tak guna betulla....Dah beli mahal-mahal, diaorang cakap mcm lappy mainan..Hangin guwe...Eleh, cakap jela diorang jealous, yela, masing-masingnya laptop kan besar bagak, saya punyala yang paling comel...Tu yang masing-masing jealous..Haha..........

Hehe...tak de idea nak tutup cite macam mana la....

4 ulasan:

Zanna_MamaBatrice berkata...

mmg cute
mmg comel
patutler pepagi lagi senyum sampai ke telinga

Nem0 o0h Nem0 berkata...

bp hrga ni?

pu3shidah berkata...

kak zanna - hehe...memang happy giler kak..niela bnda yg paling b'harga yg shda cakap tu..skrg nie ngah aim psp lak...huhu.....

nemo - harga dia dlm 2+++ gak cz shda beli ngan printer se x....

ija berkata...

tantiknya lappy dia..