Sabtu, 27 Disember 2008

Jalan-Jalan

Planning asal sebenarnya tahun nie nak cuti2 malaysia kat Melaka.Namun atas sebab2 tertentu, kitorang tak jadi pergi.Disebabkan kesian kat adik, so kitorang decide bawa dia pergi ZOO JOHOR.ermmmm....okla kan?Dari tak pergi mana2..
Sebenarnya dah lama saya tak pergi sini, bila pergi tengok banyak yang dah berubah.Dah cantik n binatang pun dah banyak.Bagusla....Ada perubahan...
Sape2 yang belum pergi lagi kan,silalah pergi..Pasti anda tak menyesal........


Balik dari zoo, terus pegi tesco plentong..Punyala ramai orang.....Nak beli Big Apple jer kena beratur panjang.Namun, sedap punya pasal, ku tunggu jua....

Haa...yang bestnya, sekarang nie dah ada Big Apple kat Kluang Mall...Bagus...Tak payahlah nak pegi jauh2 semata nak makan donat...Belum pegi lagi nie Kluang Mall...Esok nak pegila.Ada sapa nak ikut tak?

Saya sempat buat spa kaki kat sini.1st time buat benda alah nie Mula2 rasa geli sangat, lama2 best tau......
Nampak tak belakang saya tu BIG APPLE....masa buat spa nie saya lum beli donat lagi sebab beratur panjang sangat.

Tiada ulasan: