Isnin, 12 Januari 2009

Tag

Ampun ea miss Saiko, saya baru nak buat tag nie..Huhu..Sori banyak2..Saya terlalu banyak kerja kat ofis dan kat rumah pulak line streamyx kejap on off..Langsung tak boleh nak update.Tu yang tak sempat langsung.....

rules n regulation

-do not copy answer

-the tag question must be 100% the same

-tag people after doing tag

1. sis zana

2. sis vp

3. sis risa

4. sis ija

5. kiki

6. c33ra

7. aida

8. sis red

9. nemo


u know 1?
~ kitorang 1 opis ar...

2.what would u do if u never meet 2?
~sy lum pernah jumpa dia lg...tp sy mmg t'ingin nak jumpa ngan dia...

3.what would u do if 3 n 4 dated u?
~happynyer kalau diorang nak jumpa sy...

4.would 5 n 6 make a good couple?
~hehe..diorang nie mmg ada hubungan tau :D

5.do u think 7 is attractive?
~yup...

6.do u know anything about 8's family?
~dia mempunyai suami yg baik n 2 org anak yg comel....huhu, nak hug n kiss si gegirl...

7.tell me something about 9?
~seorang yg slumber..

8.what language does 2 speak?
~melayu la kot....

9.who is 3 going out with?
~ngan hubby dia la....

10.how old is number 4?
~28 thn kan?

11.5?
~awek sarawak yg comel...

12.who is 6's favourite singer?
~erm..sapa ek?dato' ct kot....

13.7?
~masih study lg...

14.is 8 single?
~x la..married...

15.what's 9 last name?
~ala..tau nama dia farhana jer...

16.would u consider being in a relationship with 1?
~kitorang 1 opis la...

17.which school does 2 go to?
kak vp!!!!!!sklh kat mana ek?

18.what do like about 3?
~dia macam kakak saya la....

Ok.dah siap buat tag nie..Saya tak nak tag nama2 kat atas tu, saya cuma senaraikan blogger2 yang saya suka dan saya follow....Sebab, saya belajar blogger nie dari diorang..Saya nie kan buta IT, bila saya tengok blog diorang, banyak benda yang saya belajar.Thankz la ea..
Ok
cik Saiko, saya dah siap buat kerja rumah ea.....

1 ulasan:

Miss SaikO berkata...

wakakaka
x per its ok ehe