Isnin, 2 Februari 2009

Sehari Bersama Mereka....

Hari nie kiranya update blog secara marathon ek?Padahal sebenarnya semua nie autopublish.Banyak sangat benda yang tertinggal.Nak kena catch up balik semuanya...
Semalam kiranya hari bersama ngan budak2 pu3 ar...Kami berjimba di rumah Lina...Nampak x muka budak kat belakang saya tu?Dia nie skrg tgh b'sedih gile cz kawan baik merangkap kembar siam dia dah tinggalkan dia tuk 14 hari cz p mengerjakan umrah.Act baru pegi semalam pagi, namun dia punya monyok macam dah kena tinggal sebulan.
Niela kakak g-girl(yg p umrah)....Tengok ar, kakak sendiri pun x sedih gila macam si Raihan...
Ibu2 n bakal ibu kat pu3
Tengok ar diorg 3 org tu, semua pki baju pink, diorang lak blh pki baju biru..Nie yg nak marah nie....

Kesimpulannya, walaupun tak ramai yang datang, namun happy giler hari nie......Yela, pas nie mesti diorang rindu ngan saya.Diorang akan jumpa saya balik hari jumaat.Diorang kan tak boleh tak jumpa saya confirm rindu punya..
Haa..tula kak, betapa pentingnya shida dalam keliling kalian..
hikhik...larikssssssssssssssss.........................

Tiada ulasan: