Jumaat, 27 Ogos 2010

Kuih Raya....

Wah...tak sangka raya dah dekatkan??Ermm...tahun nie macam semangat nak wat kuih raya sendir la...Dah survey-survey resepi, rasa2 nak wat kuih2 nie la...ermmm...

Biskut Oat

Biskut Coklat Berbadam

Biskut Arab

Biskut Coklat Urai Bercip

Biskut Bebola Cornflakes

Wah!!!Tengok gambar2 kuih nie rasa teruja sangat nak wat kuih raya nie..Esok cuti...boleh la nak memulakan sesi buat kuih..Hello!!!!First time ok saya nak kuih nie.....Harap2 menjadi la yer resepi2 kuih saya nie...Hehehehe.....

1 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah bagus anak dare sorang nie...rajin nak bikin biskut raye....buat tau shidah, nanti akak dtg raye ...rase air tangan ko ....sure sedapgitu heeheheheh

akak beli jek la dik...konon nak buat biskut arab kan senang jek kan...tapi baru pegang minyak sapi akak dah nak muntah....so tepakse laa lupe kan hasrat...