Sabtu, 28 Ogos 2010

Menu semalam...

Semalam saya half day..Sebab petang nak g Pejabat Kadhi Kluang, tuk amik borang nikah....Eh..nak tnya jap..macam iwan kan?Dia x perlu dapat kelulusan dari Pej Kadhi daerah dia tuk nikah luar daerah ea?Sebab kawan2 cakap kena..Tapi..semalam peg kat pej kadhi kata x perlu...So, nak dgr yg mn 1 nie ek??Confuse jap kat situ.....


Balik singgah Kim Wah tuk beli barang-barang tuk wat kuih raya...Hahaha..Shopping punya shopping, banyak rupanya yg saya amik..Harap semuanya digunakan..

Terus lalu Ayer Hitam sebab nak belikan mak mentuaku belacan....So, sebab dah sampai Ayer Hitam, kitorang decide nak buka puasa kat MB jer...Hehehe....dalam tempoh kita berpuasa nie, 1st time ok kami buka puasa kat luar....Sambil tunggu waktu berbuka, kami g jenjalan la kat kawasan Ayer Hitam...Last2 beli tirai tuk letak kat toilet umah..Iu jer yg dibeli....

Kul 7 dah terpacak kat MB..mula2 x der orang..Kami amik order jer..Berduyun terus orang datang....


2 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

wah wah bakal pengantin ni....sibuk menguruskan hal2 nak kawin yeak....bila majlis nye ni shidah...kalo kene time akak lik johor, leh laa akak ngan tak malu gi mkn nasi minyak shidah heheeheheh....

sesekali buka MB pun best kan...akak dah lame tak mkn MB....tgk menu ko ni terus terliur tau...

mrs.irwan 2 be berkata...

tuela kak...skrg nie memang dah bz ngan persiapan jer...hehehe..InsyALLAH majlis shida 12/12/2010 nie kak..Tgu kad ea