Khamis, 2 September 2010

Kesian Dia...

Semalam petang kat rumah balckout..Dari kul 6.50 sampai malam..So, berbukala kami ramai-ramai diterangi cahaya lilin.....
Pas siap makan, masing2 g nak g solat maghrib..My BIL solat kat atas, n we all solat kat bawah jer...Masa kakak nak solat tue, dia boleh terpandang anak dia kat tangga yang sedang bergolek dari atas ke bawah.....
Alalala...kesian bujang sorang nie...Dah luka kat bawah dagu..Darah kuar tak berhenti..My sis dah nangis macam apa tgk anak dia mcm tue..My BIL pn mcm dah nak nangis......
So, decide bawa g klinik jer sebab darah x henti2 kan...Mujur doktor kata x apa2......



Rasa-rasa budak kecik nie serik tak main tangga????

4 ulasan:

☆ lieya latif ☆ berkata...

mmg shidah...mcm anak2 akak laaa....kalo nampak tangga ....suke noo main kat situ....bile jadi camni yg takut tu....harap2 cepat laa kering luke tu....kang tak macho lak raye2 ade kesan luke heheehehe....insyaallah...serik kot nanti....

LyNn HaMzAh berkata...

erm...ngerinya...budak2 memang arr suka main kat tangga...walau ditegah diorang tetap juga nak main...

mrs.irwan 2 be berkata...

kak lieya - tuela kak..hari2 biasa x der nak main2 tangga..bila x de letrik niela dia nak main tangga..tu yg kesal sikit tue.....serik kak??erm...dak kecik tue x der istilah serik..hehehehe

mrs.irwan 2 be berkata...

kak lynn - tuela kak..Apa yang tak dikasi, tu yg dibuat..Geram kadang2 kan..