Selasa, 12 April 2011

Kursus kat ikOm

Bersiaran secara langsung dari makmal komputer IKOM Melaka..Sy n my boss berkampung kat sini dari semalam sampai esok....
Kami attend Bengkel Penggunaan Sistem Maklumat Perolehan Kerajaan ( Government Procurement Information System aka GPIS )..amboi..berapa punya panjangla tajuk bengkel..hahahaha..
Sekarang nie tengah rehat n kelas akan bermula jam 11 nanti..FB tak boleh buka, mujur blog boleh buka..So, sambil waktu2 terluang nie bolehla saya jalan2 rmh kwn2 yerk......
Yang saya sedihkan nie, ingatkan kat sini tak de line 3g, so ngan senang lenangnya tak bawala broadband..Rupa2nya ada..ala....ruginya tak bawa BB..Tak perla, biar hubby puas2 main internet kat rumah tue..Jangan buka yang bukan2 dahla yerk syg....hikhikhik....
Malam tadi seperti biasala....Mata nie memang tak boleh nak lelap..Setiap 1 jam sedar..aduhai..Masalah besar tau nie..Mau kang jap lagi tertido dlm kelas nie kang...Harap2 malam nie dapatlah tidur ngan lena.....
Malam nie nak round bandar melaka..Ada orang Melaka tak yang baca blog saya nie?Kat mana tempat makan yang best..(hahahaha...makan jer la yg ko pk shidah oii )

2 ulasan:

azzey berkata...

Kat IKOMek. sana ada line lah shidah. akak dulu pegi kursus kat situ siap usung BB lagi....:)

p/s: pekena le asam pedas melaka malam ni. mmg terbaekkkkkkkkkkkkkk..:)

shidah berkata...

kak azzey - tnya kwn sy yg g krsus mgu lepas, dia kata x der line..so, confident jer x bw..hehehe..