Selasa, 16 April 2013

Potong Kek 9 Bulan

Di saat menulis nie, kepala saya tgh ting tong..hidung srot sret.......mencari bantal dan tilam untuk beradu......Nikmatnya kalau dapat tidur waktu nie..Saya betul2 x larat....Nak balik...

Semalam saya puasa ( PUASA GANTI SEBULAN )....... sebab semalam saya dah x larat so ajak hubby g beli makanan jer..Then hubby ajak beli kek sekali tuk our lil prince.......So maknya ok jerla...
Beli kek pun kat kedai kek jer..kalau tau ayah nak beli kek tuk Naufal, confrm ibu order kek sedap2..Tak per, tunggu bulan 7 nanti ibu order kek sedap2 tuk birthday Naufal yer....

Tunggu mak long lambat sangat sampai n naufal pun dah start meragam, so x yahla tunggu diorang..Kita potongla kek dulu...

Irwan with his junior....


Muka ceria anak beranak.....Walaupun sebenarnya 2 2 ngah tak sihat...


Fokus Naufal nak potong kek



Keluarga kecil kami


NAmpak tak tangan Naufal ada apa?Dia dah selamatkan kek tue....


Sedapnya ibu....



So untuk our lil prince, bulan 7 nanti kita sambut besar ckit yer..ajak family n kwn2 sekali.....

1 ulasan:

azzey berkata...

dh lm x ke blog shidah ni. blog akk pon br2 ni je br berhapdet...he3.... btw hepy besday naufal..;)