Jumaat, 6 September 2013

Sambutan Hari Lahir Naufal yang Pertama

Walaupun hari lahir Naufal 15.7..Tapi kami sambut 22.8 lepas kat Tawau...Yerla..kenalah adil kan..Naufal dah lahir kat Johor..Biarlah sambut hari lahir dia kat Sabah pulak...Barulah adil..

Kebetulan bulan 7 nie Naufal berkongsi bulan kelahiran dengan mak sedara dia, so combine la....
Semuanya plan last minute....Malam tue nak buat majlis, pagi tue baru sibuk nak tempah kek...
Mujur ada 1 kedai kek yg sanggup ambil tempahan...
Tapi sebab dah last minute kami tak boleh nak demand la..
Tak perla...Janji dapat buat kek tuk anakanda tersayang...


Mak Ngah Naufal pulak berbesar hati tuk  sponsor cupcake yang super comel utk Naufal..Tq Mak Ngah n Pak Ngah Naufal....








Nielah dia makcik Naufal..Bukan yang tua tue tau..Yang kecik tuela makcik Naufal....
Auntie NurAleesya
Dia pun sama umur dengan Naufal.....Beza 4 hari jer...Aleesya lahir 11.7.2012 n Naufal pulak 15.7.2012



Semua menu dimasak oleh mak mertua aka Nenek Naufal..
Masakan my MIL mmg superb la....
Terbaikla..
Dengan ikan yang sangat fresh, udang yang sangat fresh.....Perghh..teringat2 dah nie...

Menu malam tue :
1. Nasi Putih
2. Ikan Siakap Masak 3 Rasa
3. Sambal udang
4. Ayam Goreng
5. Nugget
6. Mee Hoon Sup
7. Buah Tembikai
8. Air Sprite + Ribena



Syukur Alhamdulillah..Semua makanan cukup....
KAmi tak jemput sape2 pun..
Juz kaum keluarga jer...
Kebetulan kawan saya dari zaman sekolah pun dapat jodoh ngan orang Tawau, maka kami pun dapatlah berjejak kasih kat situ..
Lama sangat2 tak jumpa dia...
Dari habis SPM sampai skrg dah umur 29 thn...








Untuk anak ibu dan ayah...

Semoga membesar dengan sihat dan membanggakan kami...
Kami sayang Naufal sangat-sangat