Ahad, 12 Januari 2014

Entry Mengganas

Sebenarnya azam saya tahun nie saya seboleh2 tak nak cepat melatah..Nak cuba banyak bersabar sebab tahun nie pun dah menjangkau umur 30 tahun..Umur dah makin meningkat n saya cuba untuk berubah..Dan saya berharap ini adalah entry amukan saya yang pertama dan terakhir bagi tahun 2014 hingga tahun2 berikutnya...

Saya berkongsi ID / PASSWORD  segala tok nenek alam maya ngan husband saya....Saya berkongsi segalanya pun bila kami dah sah jadi suami isteri....Bukan tue jer..segala2nya kami berkongsi..TAPI.....Kami tetap tak ganggu privacy masing2 sebab kami percaya satu sama lain... Nie baru berkawan dah kongsi segala-galanya...Yang tak menahan tue.....Tak nak nampak yang dia asyik follow kita kat FB ke IG ke apa ker..X nak guna ID sendiri sanggup guna pasangan  punya ID tuk LIKE status kita....Hahaha..so funny la adik2 n kakak2 nie..Macamla aku tak tau yang ko follow segalanya pasal aku kan??????? Jangan risau aku tak akan hidekan profil aku macam apa yang kau buat..Well.aku pun x hadap nak baca apa2 pun status kau..Buang masa aku jer..Sebab ko punya status pun asyik2 masalah ko jer...Hidup kau nie penuh masalah kerr??

OK la...aku dah penat nak membebel....Mohon kau terasa apa yang aku tulis la nie yer..